Ercom Bilgisayar
Sepete Git
Online : 4 Toplam : 2465426 - 20-04-2024

Türkçe
Ana Sayfa Ürünlerimiz Yazılım Yükleme Bölümü Haberler Referanslarımız Markalar Kurumsal İletişim
Hayallerinizi Şekillendirin, Kuruluş 1997 - 27. yılımız... 🧿
CNC Referanslarımız (674)
239
177
126
63
22
13
11
7
5
5
2
1
1
1
1
Haberler

Bizimle çalışmak için, İş Başvurusu...
Hakkımızda Belgeler Marka
 
Hakkımızda

Ercom Bilgisayar Yazılım Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. 1997 yılından itibaren pvc pencere ve cam sektörüne program hazırlamaktadır. Windows tabanlı olarak hazırlanan programlar içerisinde en çok kullanıcıya sahip olan firmamız , Bu sorumluluğun bilinciyle değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için programları sürekli geliştirmektedir. Firmamızın bir diğer özelliği ise 1983 yılından itibaren sektörün içerisinde bulunmuş (12 yıl Pimapen ve Fıratpen Üretici Bayiliği - [aile şirketi]) Programcılar tarafından kurulmuş olmasıdır. Bu uzun deneyim , kuşkusuz beraberinde programlarımıza çok büyük artılar getirmiştir. Hedefimiz kendini sürekli yenileyerek daha iyi sonuçlara doğru ilerlemektir.
 

Misyon - Vizyon

Bilgisayar ve bilgisayar yazılım programları PVC sektörünün vazgeçilmezleri arasında yerini ilk sıralara çıkarmış durumdadır .Bunda bilgisayar kullanım oranlarının artması büyük rol oynamaktadır.Her geçen gün yeni teknolojilerin eklenmesi ,büyük düşünen , kar , zarar hesaplamalarını analiz etmekte kolaylık ve titizlik isteyen firmalar çoğaldıkça bilgisayar ve yazılımlarını kullanmak kaçınılmaz hale gelmiştir.

Ercom Bilgisayar Yazılım San.Tic. Ltd. Şti. 1997 yılında PVC sektöründeki büyümeyle birlikte sektöre ilk yazılımını sunmuş ve gelen tepkilere göre kendisini yenilemeyi bilerek sektörün ihtiyacı doğrultusunda yazılımlarını yönlendirmiştir. Bilişim dünyasındaki hareketlenmeleri de yakından takip ederek her zaman firma iç ve dış yapısıyla , sektöre sunduğu yazılımlarını daima güncel tutmasını bilmiştir.

1997 yılında ilk olarak PVC sektörüne sunduğu program henüz kullanıcılarına ulaşmaya başlamıştı ki daha profesyonel daha basit kullanımı olan daha çok veri girişi sağlayan bir tabanla yeni versiyon program çalışmalarına hiç zaman kaybetmeden başlayan Ercom Bilgisayar, bu çalışmalarını 3 yıl gibi bir zamanda tamamlayarak 2001 yılında pencere üreticileri için profesyonel bir program olan Ercom 2000 ‘ ni sunmaya başlamıştır.

Pencere sektörüne yeni bir ivme kazandıran Ercom 2000 pencere programı parametrik yapısının etkinliği ile ön plana çıkarak PVC programı olarak kalmamış, pencere üretim otomasyonu olarak Ahşap ve Alüminyum pencere ve kapılar içinde aranan programlar arasında yerini almıştır.

Ercom bilgisayar Ercom 2000 pencere üretim programımın yanı sıra Cam sektörünü de yalnız bırakmamış , Cam Kesim ve Optimizasyon programının da yazılımını tamamlayarak ERCOM CAM2000 PRO ‘yu Isıcam ve Tek Cam üreticilerinin beğenisine sunmuştur.Ercom Bilgisayar Cam Optimizasyonu ile de sınırlı kalmayarak her türlü kompozit panel,sunta vs. malzemelerin kesim optimizasyonu nu içeren geniş tabanlı bir yazılım geliştirerek bu sektörlere de ivme kazandıracak yazılımlar çıkarmıştır.

Tüm bunların yanı sıra küçük ,orta ölçekli firmaların ön muhasebelerine yardımcı olmak, tüm cari hareketlerini kontrol altında tutmak amaçlı olarak Ticari Set ‘ in yazılımını tamamlayarak bu işletmeciler içinde gereken kolaylıkları sağlamıştır.

Ercom Bilgisayar üretmiş olduğu yazılımlarıyla yurt içine de sıkışıp kalmamış dünyada bilinen ve sık kullanılan tüm dillere de çevirilerini tamamlayarak yurt dışına da açılmış şu an toplam 80 ülkede 10.000'in üzerinde kullanıcıya hizmet sunmanın gururunu yaşamaktadır.

Teknolojinin getirdiği yeni gelişmeleri de takip ederek , Sektörün en büyük PVC pencere üretim makine firmalarından olan Murat Makine nin yeni üretmiş olduğu SC-220 NR-240 NR-260 NR-263 Süper Kesim ve Profil İşleme Makinelerinin çalışması için gerekli olan yazılımını (CNC + Otomasyon) da üstlenerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Bunun yanı sıra yine Murat Makine nin TT-402 , TT-442 ve TT-542 kesim makinelerinin otomasyon yazılımlarını, Kaban Makine nin AC 1030 Bilgisayarlı Kesim Makinesinin Otomasyon yazılımlarını , Yılmaz Makine nin DC 420P Bilgisayarlı Otomasyon yazılımlarını , Elumatec Makine nin 4 köşe Kaynak Makinesinin Otomasyon yazılımlarını da tamamlamıştır.

Son olarak Panjur üretimi için kullanılacak olan Ercom Panjur üretim programının çalışmaları tamamlanmak üzere olup , Panjur üreticilerinin de sıkıntılarına çare olacaktır. Ercom Bilgisayar pencere sektörüne yönelik çalışmalarını her zaman titizlikle ve maksimum hassasiyet göstererek bu çizgide yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Bütün yeniliklerimizden haberdar olmak için lütfen mail listemize katılın.
Site Haritası Ercom Bilgisayar - İstanbul - Türkiye +90 850 333 1 666
Copyright © 1997 - 2024 Ercom Bilgisayar. Tüm hakları saklıdır.
Gizlilik Politikası

Müşteri Hizmetleri
İade Şartları
Bizi Takip Edin :